+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

ბათუმის საკონდიტრო საწარმო


ბათუმის საკონდიტრო საწარმო


დამკვეთი: ფიზიკური პირი - მაყვალა თეთემაძე

პროექტის დაკვეთა მოხდა 2018 წლის 7 ივლისს.

პროექტი დამუშავება დასრულდა 2018 წლის 30 ივლისს.

დაკვეთის საგანი: ქ. ბათუმში საკონდიტრო საწარმოს ტექნიკური და ტექნოლოგიური ნაწილის პროექტის შემუშავება.

აღნიშნული პროექტისათვის კომპანია შპს „ინოსისტემს“ მოუხდა შემდეგი ძირითადი საკითხების გადაჭრა:

შეიქმნა სამუშაო ჯგუფი შპს „ინოსისტემსის“ მიერ პროფესიონალ სპეციალისთა შემადგენლობით და ჩავიდა ქ. ბათუმში უკვე ადგილზე არსებული შენობისა და საკონდიტრო წარმოებისათვის საჭირო შეძენილი ზოგიერთი მანქანა-დანადგარების დასათვალიერებლად და მიიღო გადაწყეტილება შემდეგი საკითხების დამუშავების თაობაზე:

ტექნოლოგიური დანადგარების ხაზების შერჩევა და გათვლა საქართველოში არსებული რეალური პირობების გათვალისწინებით, შემდგომში მათი ეფექტური გამოყენებისათვის:

     1. ტექნიკურ ნაწილში:

1.1 საჭირო დანადგარების, აპარატურის, მოწყობილობებისა და ავეჯის ჩამონათვალი, სპეციფიკაცია;

1.2 ტესტირებას დაქვემდებარებული მოწყობილობა-დანადგარების; გამოსაცდელი რეჟიმისა და თანმიმდევრობის დეტალური აღწერა;

1.3 რთული და განსაკუთრებული დანადგარების, აპარატურისა და მოწყობილობების სამონტაჟო სქემები;

1.4 მთავარი კორპუსის საევაკუაციო გეგმები, გამაფრთხილებელი და გზამკვლევი მაჩვენებლის განლაგებით;

    2. ტექნოლოგიურ ნაწილში:

2.1 არსებული ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია;

2.2 პროექტირება ხდება HACCP - ის და ISO -ს სტანდარტების გათვალისწინებით;

    3. დაკვეთილი პროექტის ფარგლებში ჩვენ ვთავაზობთ საკონდიტრო და ფუნთუშეულის ნაწარმის ჯგუფის შემდეგ ასორტიმენტს:

3.1.მაფინები:

ა) შოკოლადის

 უშიგთავსო

შიგთავსით - შოკოლადის კრემით

ბ) ვანილის

უშიგთავსო

შიგთავსით - ვანილის კრემით

შიგთავსით - სხვადასხვა ჯემით (ალუბალი, ატამი)

სრული ტექნოლოგია, მასტერ კლასი, ერთვიანი ტრეინინგი.

 

3.2 ფენოვანი ცომის ასორტიმენტი:

ა) კრუასანი - შიგთავსით:

შოკოლადის კრემით

ჯემით (ალუბლის, ატმის)

ბ) ქადა - გადახვეული რულეტად დაჭრილი.

 

3.3. ნამცხვარი:

ა) უშიგთავსო

ფხვიერი ცომით: შაქარლამა, ჭადრაკი

ბ) ნაზავი ცომით: ნამცხვარი შვრიის, ნამცხვარი ხაჭოსი

გ) უშიგთავსო: კურაბიე (ზემოდან სხვადასხვა ჯემით - ალუბლის, ატმის)

 

3.4 თაფლკვერი:

ა) უშიგთავსო

ბ) შიგთავსით - ვაშლის ჯემით

თაფლკვერის წარმოებას აქვს თავისი ძირითადი ტექნოლოგიური პროცესი, რომელიც მოიცავს ქვეტექნოლოგიურ პროცესებს სიროფების სახით.

 

3.5. ფუნთუშები:

ა) შიგთავსით

ალუბლის ჯემით

ატმის ჯემით

ბ) უშიგთავსო

ქიშმიშით

ხალა (ებრაული) - ზემოდან შავ-თეთრი სეზამით

შიგთავსიან ასორტიმენტს აქვს თავისი ძირითადი ტექნოლოგიური პროცესი, რომელიც მოიცავს აგრეთვე შიგთავსების ქვეტექნოლოგიურ პროცესებს.