მანანა ჩაგელიშვილი
პურ-ფუნთუშეულისა და საკონდიტრო მრეწველობის ტექნოლოგი
Tel: +995 32 237 10 07
Mail: info.innosystems@gmail.com
განათლება:
1960-1970 წ. |
ქ. ქუთაისის 32-ე საშუალო სკოლა |
1970-1975 წ. |
ქ. ქუთაისის პოლიტექნიკური ინსტიტუტი, სპეციალობა - პურის ცხობის, მაკარონის და საკონდიტრო ნაწარმის ტექნოლოგი |
სამუშაო გამოცდილება
1975-1978 |
რუსეთი ქ . ორსკი - საკონდიტრო ფაბრიკა - ტექნოლოგი, წარმოების უფროსი. |
1978-1981 |
ქ. ქუთაისის საკონდიტრო ფაბრიკა-ტექნოლოგი. |
1981-2005 |
საქართველოს კვების მრეწველობის სამინისტრო: საკონდიტრო მრეწველობის სამმართველო- ტექნოლოგი, მთავარი ტექნოლოგი. |
2005-2012 |
საკონდიტრო ფაბრიკა ,,ტკბილი ქვეყანა.,,- მთავარი ტექნოლოგი. |
2012 საკონდიტრო ,,თბილკონდიტერი ,, |
-მთავარი ტექნოლოგი.
|
2012-2016 |
კაფე –საკონდიტრო ,,ლეგატო,, მთავარი ტექნოლოგი. |
2016 -2017 საკონდიტრო ,,სანდომი ,, მთავარი ტექნოლოგი
2017 წ - ვიდეო და სატელეფონო კონსულტაციები ახალი საკონდიტრო საწარმოებისათვის: ბიზნეს გეგმების შედგენა, ცალკეული მანქანა- დანადგარების, ავტომატური ნაკადური ხაზების და მათზე გამოსაშვები ასორტიმენტის შერჩევა და ტექნოლოგიების შემუშავება. საწარმოს შიდა სტანდარტის დამუშავება და სხვა ტექნოლოგიური საკითხები .
2017წ- 2018 წ. შპს ,,ჯი კომპანი,,პურ-ფუნთუშეულის და საკონდიტრო მრეწველობის მთავარი ტექნოლოგი.
2012წ-დღემდე შპს ,,ინოსისტემსი.- ,,პურ-ფუნთუშეულის და საკონდიტრო მრეწველობის ტექნოლოგი.
ტრეინინგები და მასტერ კლასები:
ტრეინინგები:
1980წ. - ქ. თბილისის პოლიტექნიკური ინსტიტუტი:
1.პურის ცხობისა და საკონდირტრო ნაწარმის ტექნოლოგია.
- წარმოების ეკონომიკა.
3.ხარისხის მართვა.
1998წ. გაეროს სურსათისა და სოფლის მეურნეობის ორგანიზაცია :
,,სასოფლო- სამეურნეო და კვების მრეწველობის საწარმოთა კრედიტებისა და ფინანსების პოლიტიკა.,,
მასტერ კლასები: 2007წ-2010წ-2012წ-2014წ-2015წ-2016წ-2017წ-2018 წ -- უკრაინის, რუსეთის, იტალიის, კანადის, ავსტრიის ქვეყნების მასტერ კონდიტერებთან, რომლებიც მოწვეულნი იყვნენ საქართველოში საკონდიტრო საწარმოებისა და საკონდიტრო ნედლეულის შემომტანი ფირმების მიერ.
2007წ---2018წ ჯილდოები :
- მედალი-,,პროფესიული დამსახურებისათვის,,--ნაციონალური ბიზნეს-რეიტინგების საორგანიზაციო კომიტეტის გადაწაყვეტილებით, საწარმოთა რანჟირების საფუძველზე.,,
- სიგელი -,, ყველაზე დამსახურებული და პროფესიონალი თანამშრომელი, -,,საკოდიტრო ლეგატო,,.
- სერტიფიკატები --შესაბამისად გავლილი ტრეინინგებისა და მასტერ კლასების კურსებისა.