+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

ირმა ანთია


ირმა ანთია


ხარისხის მართვის მენეჯერი


სახელი, გვარი: ირმა ანთია  

 

ტელ: +995 32 237 10 07

 

ელ-ფოსტა: info.innosystems@gmail.com

 

განათლება

 

1973-1984 წლები ფოთის №11 საშუალო სკოლა.

 

1988-1993 თბილისის სახელმწიფო ზოოვეტერინარული სასწავლო-კვლევითი ინსტიტუტი, ზოოფაკულტეტი, ზოოინჟინერი.

 

2005 საქართველოს სახელმწიფო ზოოტექნიკურ-სავეტერინარო უნივერსიტეტის სამეცნიერო ხარისხის მაძიებელი.

 

2008-2011 აგრალური უნივერსიტეტის დოქტორანტი.

 

2014 დოქტორანტი, სოხუმის სახელმწიფო უნივერსიტეტი - საბუნებისმეტყველო და ჯანდაცვის ფაკულტეტი. მიკრობიოლოგია.

 

პროფესიული გამოცდილება

 

1984-1988 ქ.ფოთის ბავშვთა საავადმყოფო, სანიტარი

 

1996-2005 ქტუ ფოთის საინჟინრო-ეკონომიკური უნივერსიტეტის  საბუნებისმეტყველი მეცნიერებათა კათედრის ასისტენტი-უფროსი მასწავლებელი ( ბიოლოგია, მიკრობიოლოგიის, ბიოტექნოლოგიის სალექციო-პრაქტიკული სემინარების კურსი).

 

1999-2002 ფოთის ვეტერინარიის დეპარტამენტი-ტოქსიკოლოგი

 

2003 „ბიოქიმფარმი“- მსოფლიო ბანკის მხარდაჭერით პროექტი, სოფლის მეურნეობის განვითარების  პროგრამა, სამეცნიერო კვლევები.

 

2009-2014 ვიმ-ბილ-დან, Pepsico საქართველო რძისა და რძის პროდუქტების საწარმო. ხარისხის კონტრილის სამსახური - მიკრობიოლოგი. ISO 9001: 2008;  ISO 22000:2005; PAS 220; FSS 22000 - დანერგვის უშუალო მონაწილე ( საწარმო კონტროლის სქემის, პროცედურების, სპეციფიკაციების, ინსტრუქციების შედგენა). ინფრასტრუქტურის, წყლის, ჰაერის, საინჟინრო მოწყობილობების, ინგრედიენტების, პროდუქტის, შესაფუთი მასალის, სანიტარული ფორმის, თანამშრომლების ხელების სანიტარულ- ჰიგიენური შემოწმება; მონიტორინგი, სკრინინგი, კონტროლი.

 

ტრეინინგების ჩატარება და პირდაპირი მოპასუხე IAB   და  ISO აუდიტორების, სანიტარულ-ჰიგიენურ მოთხოვნებსა და უვნებლობის საკითხებზე.

 

ტრენინგების მომზადება და ჩატარება:

 

„ლოკალური და იმპორტირებული პროდუქციის გამოწვევა ქსელიდან“.

 

„საწარმოს სანიმუშო პრაქტიკა“ GMP პროგრამა.

 

„ზოგადი და პირადი ჰიგიენა

 

2015   შპს  „ნამდვილი“ პროდუქტების  სურსათის უვნებლობის მენეჯერი.

 

2015 ISO Consalting - კონსულტანტი.  შპს „ნატურალ+“  

 

2016 შპს „ნატურალ+“ ხარისხის მართვის მენეჯერი

 

2016 „საქაგროსისტემები“, მთავარი სპეციალისტი.

 

2017 GDCI  - კონსულტანტი.  ISO 22000 დანერგვა შპს „ გემუანი“.

 

2017-დღემდე საპროექტო საკონსტრუქტორო ტექნოლოგიური ინსტიტუტი „ინოსისტემსი“, ხარისხის მართვის მენეჯერი, ტექნოლოგი, მიკრობიოლოგი.

 

პროფესიული განვითარება

 

2001 საქართველოს ვეტერინარიის დეპარტამენტი. საქართველოს ვეტერინარიისა და ექსპერტიზის ცენტრი: სტაჟირება: სეროლოგიის, იმუნოლოგიის და მიკოლოგიის განხრით.

 

2011 სერტიფიკატი სურსათის უვნებლობის მართვის სისტემა: წარმოების სანიმუშო პრაქტიკა; წინასწარი აუცილებელი პროგრამები; HACCP-ის პროგრამები.

 

2011სერტიფიკატი IFC-ის სურსათის უვნებლობის გაუმჯობესების პროექტი საქართველოში;  HACCP-ის სახელმძღვანელო.

 

2012 სერტიფიკატი შიდა აუდიტი ISO 9001:2008-ის და ISO22000:2005-ისა  მიხედვით.

 

2013 სერტიფიკატი QU Introduction to Microbiology (PI) PEPSICO.

 

2014 სერტიფიკატი ხარისხის მართვის სისტემის დანერგვა ISO 9001:2008-ის მიხედვით.

 

2014 Обучение в рамках программы “Бережливое производство”- LEAN-PEPSICO.

 

2013 ტრენინგი: GMP მოთხოვნები

 

2014 CERTIFICATE OF PARTICIPATION - ბიო- უსაფრთხოების შესაძლებლობების გაზრდა (საქართველოში სასმელი წყლის ბიო-უსაფრთხოება).

 

კომპიუტერული ცოდნა

 

Microsoft Windows XP, MS Office Programs: MS Word, MS Excel, Internet.

 

ენები

 

ქართული ენა (მშობლიური); რუსული ენა (კარგად);

 

დამატებითი ინფორმაცია

 

2009 გამოგონება-პატენტი საწველი აპარატი.

 

2005-2012 გამოქვეყნებული19  სამეცნიერო ნაშრომის ავტორი და თანაავტორი. მათ შორის სამი საერთაშორისო კონფერენციის სტატია.

 

2012 კომპანიის შიდა აუდიტორი.

 

2014 ბავშვთა ფედერაციის მიერ მომზადებული,  პროფესიული განათლების  „დაკუმი-ს“ პროგრამების (ლაბორატორიები და რძის გადამამუშავებელი საწარმო) შემდგენელი ჯგუფის წევრი.

 

2014 ტექნიკური კომიტეტის წევრი. (წევრთა შემადგენლობა დამტკიცებულია; ეკონომიკის სამინისტრის მიერ.)

 

2015 შპს „ნატურალ+“ საწარმოს ინფრასტრუქტურის დაგეგმარება  და  HACCP –ის სისტემის დანერგვა.

 

2015-2016 ბოლნისის რაიონის ქალთა კოოპერატივი „დისველი“-ის საწარმოს დაგეგმარება და  HACCP–ის სისტემის დანერგვა.

 

2017 პროექტი-საქართველო: მდგრადი ღირებულებათა ჯაჭვის მხარდაჭერა გეოგრაფიული აღნიშვნების განვითარების მეშვეობით.  სულგუნის სპეციფიკაციის შემუშავება.

 

სახელმწიფო საკანონმდებლო და მაკონტროლებელ ორგანოებთან ურთიერთობის გამოცდილება.

 

სეს მრგვალი მაგიდის შეხვედრების მონაწილე.