+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00
მთავარი
პროექტები ▾
მიმდინარე პროექტები
განხორციელებული პროექტები
პროექტების მართვა
ჩვენ ვაპროექტებთ
გ.რ.გ. პროექტი
ღირებულება
საიჟინრო პროექტები
ხანძარსაწინააღმდეგო სისტემები
სიახლე ▾
ინოვაციური პროექტები
გამოფენები
ბიზნეს იდეა
ვიზიტები
მედია
სტატიები
ტრეინინგები
ჩვენს შესახებ ▾
ისტორია
ჩვენი მისია
სტრუქტურა
განათლების ხარისხის განვითარების ეროვნული ცენტრი
სოფლის მეურნეობის სამინისტრო დარგობრივი საბჭო
მეწარმეთათვის ▾
დარგები
შეთავაზება პროექტირებაზე
დამატებითი მომსახურება
რატომ ინოსისტემსი?
ბიზნესის მართვა
HACCP, ISO, Global GAP
დადგენილებები - ტექნიკური რეგლამენტები
საწარმოს სიმძლავრეების დაგეგმვა
საინჟინრო-სამონტაჟო მომსახურება
პროდუქტი ▾
მინი საწარმოები
მანქანა-დანადგარები
ტექნოლოგიები
პარტნიორები ▾
კომერციული ორგანიზაციები
სამეცნიერო-სამრეწველო ცენტრები
სახელმწიფო უწყებები
საერთაშორისო ორგანიზაციები
საკონსულტაციო კომპანიები
არასამთავრობო ორგანიზაციები
აკრედიტირებული ლაბორატორიები
კონტაქტი
დეზინფექციის მეთოდები
ვრცლად
მეკურდღლეობა
ვრცლად
ადგილობრივი ჭრელი იხვი
ვრცლად
ყურძნის წიპწის ზეთი
ვრცლად
ყურძნის წიპწის ფხვნილი
ვრცლად
საინტერესო ფაქტები თხების შესახებ
ვრცლად
მებოცვრეობა
ვრცლად
შებოლილი თევზი
ვრცლად
ბიოდინამიკური მეცხოველეობა
ვრცლად
მზის განახლებადი ენერგია
ვრცლად
გამწმენდი ნაგებობების პროექტირება
ვრცლად
კონიაკის წარმოება
ვრცლად
კენკროვანი ხილის შოკური გაყინვა
ვრცლად
სიმინდისგან სახამებლის მიღება
ვრცლად
სიმინდის ფქვილი
ვრცლად
ნუშის გადამუშავებით მიღებული პროდუქტები
ვრცლად
ნუშის ბაღების გაშენება
ვრცლად
თხის პროდუქტები და მათი სასარგებლო თვისებები
ვრცლად
მეფუტკრეობის პროდუქტები - მიღება, დამუშავება, შენახვა
ვრცლად
სატაცური - აღწერილობა, მოვლა-მოყვანა, გამოყენება
ვრცლად
ბანანი - მოკრეფა, მომწიფება, შენახვა
ვრცლად
ჩამქრალი კირი და მისი გამოყენება
ვრცლად
ღვინის მჟავის წარმოება
ვრცლად
ღვინის ქვა
ვრცლად
კანაფი - სამრეწველო გადამუშავების მცენარე
ვრცლად
ლურჯი მოცვი
ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „ფეიტი“
ვრცლად
მაყვალი „სილვან ბერი“
ვრცლად
საადრეო მარწყვი „ფლერი“
ვრცლად
რემონტატული მარწყვი "სვიტ ენი"
ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „ელეგანსი“
ვრცლად
მაყვალი „სამმაგი გვირგვინი“ (უეკლო) ღია გრუნტზე
ვრცლად
მაყვალი „ ლოხნესი“ (უეკლო) – ღია გრუნტზე
ვრცლად
ზაფხულის ჟოლო „მეეკერი” ღია გრუნტზე
ვრცლად
რემონტატული ჟოლო „პოლკა“ ღია გრუნტზე
ვრცლად
რემონტატული ჟოლო „ჰერიტრეჯი“ ღია გრუნტზე
ვრცლად
ზაფხულის ჟოლო "ტულამინი"- ღია გრუნტზე
ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „მარია დე ბუა“
ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „ფავორი”
ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „შარლოტა“
ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „სალსა“
ვრცლად
საგვიანო მარწყვი „მალვინა“
ვრცლად
რემონტატული ჯიშის მარწყვი „სან ანდრეასი“
ვრცლად
კლასიკური ჯიშის მარწყვი „სონატა“
ვრცლად
მაყვალი „ჩესტერი“
ვრცლად
ჟოლო „ჯოანჯი“
ვრცლად
ნუში - სავალდებულოა ვიცოდეთ
ვრცლად
კაკალი - სავალდებულოა ვიცოდეთ
ვრცლად
გრილიაჟი შოკოლადში
ვრცლად
ნუგა
ვრცლად
გოზინაყი
ვრცლად
პასკა
ვრცლად
სტევია - ნატურალური შაქრის შემცვლელი
ვრცლად
რა საჭიროა იოდი?
ვრცლად
წერილი განათლების სამინისტროს
ვრცლად
ინდუსტრია 4.0 და მისი „დიჯიტალიზაცია“
ვრცლად
მეცხოველეობის ფერმა
ვრცლად
სასტუმროების კლასიფიკაცია
ვრცლად
ზომა-წონის ერთეულები
ვრცლად
კარტოფილის სპირტის წარმოება
ვრცლად