პროექტების ეტაპები
მარცვლეულის ღრმა გადამუშავება ხდება უფრო მეტად პრიორიტეტული მიმართულება მწარმოებლებისთვის, რადგან ის უზრუნველყოფს დამატებით შესაძლებლობებს, რომლებიც არ იყო ხელმისაწვდომი ტრადიციული ტექნოლოგიების გამოყენებით. დღეისათვის ღრმა გადამუშავების ყველაზე გავრცელებული ნედლეული ხორბალი და სიმინდია.
მარცვლეულის ღრმა გადამუშავებისას მწარმოებელს საშუალება ეძლევა განახორციელოს სხვადასხვა დანიშნულების მქონე პროდუქციის მრავალფეროვანი ასორტიმენტის წარმოება. ადრე გამოყენებადი ტექნოლოგიები ასეთ შესაძლებლობას არ გვაძლევდა, რითაც ბაზარზე კონკურენცია იზრდებოდა და ამცირებდა რენტაბელობას.
მარცვლეულის ღრმა გადამუშავება თანამედროვე პროგრესული ტექნოლოგიაა, რომელიც ახდენს უახლესი მიღწევების გამოყენებას ნედლეულის და მცენარეული წარმოშობის პროდუქტების დასუფთავების, დანაწევრების, დაყოფის, კონცენტრირების, შრობის ტექნოლოგიებსა და დანადგარებში.
ღრმა გადამუშავების ტექნოლოგიები ხდებიან ფუნდამენტური პლატფორმები ტექნოპარკების შექმნისთვის, ბიოტექნოლოგიის მიმართულებების განვითარებისთვის, კომბინირებული და საკვები პროდუქტების წარმოებისთვის.
ღრმა გადამუშავების საწარმოების პროექტების წარმატებით განხორციელებისათვის აუცილებელია საინჟინრო დოკუმენტაციის შემუშავება.
მარცვლეულის ღრმა გადამუშავების საწარმოების პროექტების ეტაპები:
საპროექტო სამუშაოები
- კონცეპცია
- პროექტის სტადია „პროექტი“
- პროექტის სტადია „სამუშაო დოკუმენტაცია“
საინჟინერინგო სამუშაოები
- წინასაბაზისო ინჟინერინგი
- საბაზისო ინჟინერინგი
- დეტალური ინჟინერინგი
ჩვენ გვთავაზობთ საპროექტო და ტექნოლოგიური დოკუმენტაციის შემუშავებას, როგორც ცალკეულ ეტაპზე, ასევე პროექტის რეალიზაციისთვის სრული საპროექტო და საინჟინერინგო დოკუმენტაციის შედგენას.