+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

პროექტების ეტაპები


პროექტების ეტაპები


ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროექტება

ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროექტება - ეს არის საქმიანობა, რომლის დროსაც ტექნიკური დოკუმენტაციის ფორმირება ხდება გრაფიკულ და ტექსტურ ფორმაში.

ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროექტების ძირითადი ამოცანები

ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების შექმნის პროცესში, შემდეგი ამოცანები წყდება:

დაპროექტების ეტაპები

ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროექტების მეთოდებს და ეტაპებს გააჩნიათ სპეციფიკური მახასიათებლები. დაპროექტების ეტაპების რაოდენობა დამოკიდებულია დაგეგმილი საწარმოს სიმძლავრეზე, ნედლეულზე, ტექნოლოგიურ პროცესებზე და გამოშვებული პროდუქციის ასორტიმენტის რაოდენობაზე. ამ რაოდენობრივ და ხარისხობრივ მაჩვენებლებს განსაზღვრავს დამკვეთი (ინვესტორი). როგორც წესი, ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროეტება ორ ეტაპად ხორციელდება.

სამუშაო შემადგენლობა

თუ ხორცპროდუქტების წარმოება-გადამუშავების საწარმოების დაპროექტებისას არ არის განსაზღვრული განსაკუთრებული პირობები დამკვეთის ან ინვესტორის მიერ, მაშინ  სამუშაოს შემადგენლობაში წარმოდგენილია პროექტის განმარტებითი ბარათები და პროექტის აუცილებელი განყოფილებების გრაფიკული ნაწილი.