+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

პროექტების ეტაპები


პროექტების ეტაპები


პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტება

პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტებისას ტექნიკური დოკუმენტების შედგენა რთული კომპლექსური სამუშაოა, რომელშიც შედის არქიტექტურული, ტექნოლოგიური, კონსტრუქციული, ენერგეტიკული, სანიტარული, უსაფრთხოებისა და სპეციალური ტექნიკური განყოფილებანი.

პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტების ძირითადი ამოცანები

ძირითადი მნიშვნელოვანი ამოცანები:

 

ამ ამოცანების გადაწყვეტა არის ობიექტის წარმატების და ფუნქციონირების გარანტია.

პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტების ეტაპები

პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტება განისაზღვრება შემდეგ ფაქტორებზე დაყრდნობით:

 

გადაწყვეტილებების საფუძველზე პურ-ფუნთუშეული საწარმოს დაპროექტება ხორციელდება ერთ, ორ ან სამ ეტაპად.

სამუშაო შემადგენლობა

პურ-ფუნთუშეულის საწარმოს დაპროექტება ითვალისწინებს, როგორც  დიდი პურის ქარხნების, ასევე მცირე სიმძლავრის კერძო პურ-ფუნთუშეული საწარმოების პროექტების შემუშავებას.

დიდი პურის ქარხნის შემუშავება გულისხმობს ძირითადი და დამხმარე ნაგებობების მშენებლობის კვლევით და საპროექტო სამუშაოებს.

ერთი სახეობის პროდუქციის გამომშვები კერძო ტიპის საცხობის დაპროექტებისას შეიძლება  შეიქმნას ერთი შენობა.

შესაბამისად, არსებობს განსხვავება სამუშაოს შემადგენლობაში, მაგრამ ორივე შემთხვევაში ყურადღება გამახვილებულია წარმოების ტექნოლოგიაზე, დანადგარებზე, შენობის  ინტერიერზე, საინჟინრო კომუნიკაციებზე (განსაკუთრებით მნიშვნელოვანია სავენტილაციო სისტემა და კონდიცირება) და შრომის დაცვა.