ვიზიტი ლენტეხში
კომპანია "ინოსისტემსის" წამყვანი სპეციალისტები , არქიტექტორები, ინჟინრები მიწვეულნი იყვნენ ლენტეხში, რადგან დაპროექტებულიყო სასტუმრო თავისი მინი ღვინის გადამამუშავებელი საწარმოთი.
ეს პროეტი უნდა განხორციელდეს "ესტუმრე საქართველოს" ფარგლებში , რადაც მოცემულია, რომ საუკეთესო ყურძნის ჯიში უნდა გადამუშავდეს იმ დროს, რომლის თანდასწრებასაც სეზონის მიხედვით შეძლებს დამსვენებელი და უნდა იყოს მიღების საუკეთესო ღვინო.
პირველად ლენტეხში ამ საწარმოს ფარგლებში მოხდება გამოყენება ინოვაციური, ულტრატანამედროვე ტექნოლოგიებისა, რომლის შედეგადაც მოხდება ყურძნის ქერქიდან არატრადიციული მეთოდით გამოღება ფერისა, არამედ მოხდება სპეციალური დანადგარით მაღალი წნევის ქვეშ , რომელიც უფრო ნაზს და არომატულს გახდის ისეთი ყურზნის ჯიშებს როგორებიცაა ხვანჭკარა, უსახელოური და ალექსანდროული. ეს ძალიან მნიშვნელოვანია, რადგან ასეთი არომატიკის დახვეწილი და გემოვნური თვისებების ღვინოს მიღება საქართველოში სხვა ტექნოლოგიით და სხვა მეთოდით შეუძლებელია.