+995 32 237 10 07
ორშ. – შაბ. 09:00 18:00

ხორცის მინი საწარმო


 

ხორცის მინი გადამამუშავებელ საწარმოში  ერთ ციკლში ხდება  ისეთი მზა  პროდუქციის   წარმოება ,  რომელიც   უკვე საკვებად გამოიყენება.

მისი წარმადობა არის  200 კგ  პროდუქცია  ცვლაში.

8 სათიან  სამუშაო დროში იწარმოება:

 100 კგ  შემდეგი სახეობის მზა პროდუქცია:ლორი, ბეკონი, ნხევრად  შებოლილ ძეხვეული,    და 100 კგ ნახევარფაბრიკატები (გულიაში,ხორცი, ფარში, ქაბაბი, მწვადი  და სხვა.).

საწარმოო ციკლს ემსახურება  მხოლოდ 2 ადამიანი, რაც იმის დამსახურებაა,რომ ციკლი არის  მთლიანად ავტომატიზირებული.

 ხორცის მინი გადამამუშავებელი  საწარმო  შედგება  სტანდარტული  კომპლექტაციის შემდგი დანადგარებისაგან: 

   1.ხელსაბანი პერსონალისთვის.

    2.აბაზანა ნედლეულისთვის, რომელიც შედგება სამი ნაწილისაგან. მისი ზომები 600 მმ x 1390 მმ x 400 მმ x 900 მმ.

  3.ტექნოლოგიური მაგიდა ხორცის დასაჭრელი,  ზომები 1500 მმ x 600 მმ x 900 მმ.

   4.სინი საკვები პროდუქტების, მასალა - უჟანგავი ფოლადი.

   5.ხორცის საკეპი, 1,55 კვტ. მოდელი MT-32M

   6. თერმული კვამლის კამერა (სიმძლავრე 5.4 კვტ). მოდელი KTD-50

   7.არხული  ვენტილიატორი სიმძლავრე 0.1ЛМЕ

  1. მილები  ემისიების მოხსნისათვის  KTD-50- ის (გადავამოწმო თარგმანი)
  2. ორი ელექტრო გამათბობელი, 2 კვტ.
  3. სასწორები, მაქსიმალური 30 კგ-მდე წონისათვის.
  4. ტექნოლოგიური მაგიდა-ზომები 1200 მმ x 600 მმ x 900 მმ
  5. ნედლეულისა და მზა პროდუქტისთვის სასურსათო მასალის ათი ყუთი.
  6. საშუალო ტემპერატურის გაგრილების დანადგარი(მოდელი SHHS-1, სიმძლავრე 0.7 კვტ).
  7. კარადა  პერსონალის სპეცტანაცმლისათვის.
  1. ელეკტრო მრიცხველი დაფარული  ფარით.
  2. წყლის გამაცხელებელი, 1.5 კვტ.