ხორცის მინი საწარმო
ხორცის მინი გადამამუშავებელ საწარმოში ერთ ციკლში ხდება ისეთი მზა პროდუქციის წარმოება , რომელიც უკვე საკვებად გამოიყენება.
მისი წარმადობა არის 200 კგ პროდუქცია ცვლაში.
8 სათიან სამუშაო დროში იწარმოება:
100 კგ შემდეგი სახეობის მზა პროდუქცია:ლორი, ბეკონი, ნხევრად შებოლილ ძეხვეული, და 100 კგ ნახევარფაბრიკატები (გულიაში,ხორცი, ფარში, ქაბაბი, მწვადი და სხვა.).
საწარმოო ციკლს ემსახურება მხოლოდ 2 ადამიანი, რაც იმის დამსახურებაა,რომ ციკლი არის მთლიანად ავტომატიზირებული.
ხორცის მინი გადამამუშავებელი საწარმო შედგება სტანდარტული კომპლექტაციის შემდგი დანადგარებისაგან:
1.ხელსაბანი პერსონალისთვის.
2.აბაზანა ნედლეულისთვის, რომელიც შედგება სამი ნაწილისაგან. მისი ზომები 600 მმ x 1390 მმ x 400 მმ x 900 მმ.
3.ტექნოლოგიური მაგიდა ხორცის დასაჭრელი, ზომები 1500 მმ x 600 მმ x 900 მმ.
4.სინი საკვები პროდუქტების, მასალა - უჟანგავი ფოლადი.
5.ხორცის საკეპი, 1,55 კვტ. მოდელი MT-32M
6. თერმული კვამლის კამერა (სიმძლავრე 5.4 კვტ). მოდელი KTD-50
7.არხული ვენტილიატორი სიმძლავრე 0.1ЛМЕ
- მილები ემისიების მოხსნისათვის KTD-50- ის (გადავამოწმო თარგმანი)
- ორი ელექტრო გამათბობელი, 2 კვტ.
- სასწორები, მაქსიმალური 30 კგ-მდე წონისათვის.
- ტექნოლოგიური მაგიდა-ზომები 1200 მმ x 600 მმ x 900 მმ
- ნედლეულისა და მზა პროდუქტისთვის სასურსათო მასალის ათი ყუთი.
- საშუალო ტემპერატურის გაგრილების დანადგარი(მოდელი SHHS-1, სიმძლავრე 0.7 კვტ).
- კარადა პერსონალის სპეცტანაცმლისათვის.
- ელეკტრო მრიცხველი დაფარული ფარით.
- წყლის გამაცხელებელი, 1.5 კვტ.